Masadia Pro™ -tuoteperhe

Masadia Pro™ -tuoteperheen avulla saat toimivan ja turvallisen varaston, joka on optimoitu hyllyratkaisuiltaan juuri sinun tiloihisi ja käyttötarkoitukseen sopiviksi sekä koneet ja laitteet, jotka sopivat täydellisesti tarpeisiisi ja käyttöympäristöösi.

Parannat työn tekemisen tuottavuutta, kun myös varastosi on suunniteltu oikein (toimiva layout) käyttöä ajatellen ja koko ajan käytössäsi on huollettu ja toimintavarma kalusto.

Minimoit näin käytännössä yllättäviä korjauskuluja ja parannat kuljettajien turvallisuutta ja työtehoa hyvän ergonomian ansiosta sekä vähennät siten käytännössä mm. sairaspoissaoloja ja työtapaturmia.

Masadia Pro™ -tuoteperhe koostuu seuraavista tuotteista ja palveluista:

Kuntokartoitus

(varastologistiikan nykytila ja kehittämistarpeet, riskitekijät)

Kuntokartoituksen avulla tiedät, mikä on varastologistiikan nykytila yrityksessäsi ja mitä kannattaa tehdä. Kartoitus toimii pohjana omalle kehittämissuunnitelmallesi sekä yhteistyölle Masadian kanssa.

Suunnittelupalvelut

(varaston layout: materiaalivirrat, turvallisuus, tuottavuus)

Kuntokartoituksen pohjalta saat selkeän ehdotuksen varaston layoutiksi, jossa on huomioitu niin turvallisuus, toimivuus kuin tuottavuus.

Koneet ja laitteet

(kaluston optimointi ja käyttöopastus tarpeen mukaan)

Saat tarpeisiisi sovitetun, toimivan ja turvallisen kaluston käyttöösi ja tarvittavan käyttöopastuksen. Voit valita useasta erilaisesta kone- ja laitevaihtoehdosta juuri sinun tarpeisiisi sopivimman vaihtoehdon.

Hyllyratkaisut

(suunnittelu (layout) ja optimointi)

Saat juuri sinun tarpeisiisi optimoidun, toimivan ja turvallisen varaston. Voit valita useasta erilaisesta hyllyratkaisuvaihtoehdosta juuri sinun tarpeisiisi sopivimman vaihtoehdon.

Huoltopalvelut

(huoltosopimus / muu huolto 1-2 krt / vuosi)

Varmistat koneidesi hyvinvoinnin ja toimivuuden sekä minimoit kustannukset ja keskeytykset.

Varaosapalvelut

Nopealla varaosapalvelulla varmistat toiminnan sujuvuuden.